vineri, 21 decembrie 2007

dor de casa, de mamaliga lui tata, de clatitele cu miere si cu branza... dor de branza proaspata de vaca, dor de mama mea si de ticul ei de a-si batai picioarele cand sta la televizor....dor de mirosul de brad, de tuica fiarta...dor de noroiul de acasa, de soferii isterizati din bucuresti, dor de verii mei...dor de o barfa adevarata...de o cafea la gura sobei...

Targului Taranului Roman
Unde: Piata Amzei
Cand: 22 Dec 2007 10:00 - 23 Dec 2007 18:00
de la metropotamul.ro

Ţăranul Român vine la Târg în Bucureşti cu produse bune, curate, tradiţionale

Plăcintă de casă, zacuscă, caş dulce, caş afumat, consumer research, icoane pe sticlă, gem de rubarbă, cadouri de Crăciun, cozonaci, pâine de casă, cârnaţi de Pleşcoi, trasabilitatea alimentelor, muzică, tombolă şi premii, palincă, vin fiert, mămăligă, afumătură, food standards, ciuperci marinate, chestionare, norme de igienă, nuci şi prune uscate... toate acestea, plus atmosfera de Crăciun, vor ocupa Piaţa Amzei în fiecare sâmbătă şi duminică din luna decembrie, până la Crăciun, la Târgul Ţăranului Român.

Grupul de iniţiativă „Radu Anton Roman” lansează un program de valorizare a produselor tradiţionale româneşti, care sprijină constituirea şi dezvoltarea unei pieţe moderne de produse tradiţionale – în principal alimentare.

În cadrul acestui proiect se lansează „Târgul Ţăranului Român”, care se va desfăşura în Piaţa Amzei, în weekend-urile de 8-9, 15-16 şi 22-23 decembrie 2007, în colaborare cu Muzeul Ţăranului Român şi Primăria Sectorului 1. Târgul Ţăranului Român va reveni apoi în Piaţa Amzei, începând cu 1 martie 2008, o dată la două săptămâni.

Niciun comentariu: