luni, 14 ianuarie 2008

dupa cum spuneam, eu a trebuit sa-mi rup genunchii...
Eliminarea vizei pentru cetăţenii români care călătoresc în Israel

10.01.2008

Eliminarea vizei pentru cetăţenii români care călătoresc în Israel
Ieri, miercuri, 9 ianuarie 2008, Comisia pentru Afaceri Interne din cadrul Parlamentului Israelian (Knesset), a aprobat decizia Ministrului Israelian de Interne de a anula regimul vizelor pentru cetăţenii români care doresc să călătorească în Israel pentru o perioada de maxim 90 de zile. Această decizie va intra în vigoare în cel mult 90 de zile de la aprobarea ei.
În acest context, ambasadorul Statului Israel la Bucuresti, E.S. domnul Oren David a declarat următoarele:„În 2008 vom sărbători 60 de ani de relaţii între Israel şi România şi sunt bucuros că începutul acestui an este marcat de decizia de a desfiinţa regimul de vize pentru cetăţenii români care calatoresc în Israel. Suntem încrezători că această decizie va duce la întărirea legăturilor dintre cele două ţări, care sunt deja excelente, şi va contribui la dezvoltarea relaţiilor economice, turistice şi culturale.”
Ambasada Statului Israel la Bucureşti va informa în mod direct oficialii şi instituţiile din România cu privire la data exactă la care această decizie va intra în vigoare. Cetăţenii români vor fi anunţaţi prin intermediul site-ului ambasadei, http://bucharest.mfa.gov.il.
Pentru mai multe informaţii, va rugăm să contactaţi Ambasada Statului Israel la Bucureşti la adresa de e-mail: info@bucharest.mfa.gov.il

Niciun comentariu: