joi, 28 februarie 2008

MIHAELA MINUNE - PLOUA CA IN INDIA

Doamne cum imi picura otrava din imina

Il Divo - Hero

de la miri

PISCES

PISCES - The Partner for Life

Caring and kind. Smart. Center of attention. Messy at times and irresponsible! Smart but lazy. High appeal. Has the last word. Good to find, hard to keep. Passionate, wonderful lovers. Fun to be around. Too trusting at times and gets hurt easily. Lover of animals. VERY caring, make wonderful nurses or doctors. They always try to do the right thing sometimes get the short end of the stick. They sometimes et used by others and hurt because of their trusting. Extremely weird but in a good way. Good Sense of Humor!!! Thoughtful. Always gets what he or she wants. Loves to joke. Very popular. Silly, fun and sweet. Good friend to other but need to be choosy on who they allow their friends to be

left brain


probabil...de-aia mi-o fi si crapat pe partea aia

Eve's Apple Consomme - my feng shui

Eve's Apple Consomme consists of two cups of apple cider, two cups vegetable juice and a teaspoon of dried basil along with one of coriander. Combine all these ingredients in a small saucepan and heat to a slow boil. Reduce to a simmer and serve while still hot. That's exactly how you'll be seen by anyone else enjoying this love boosting broth with you!

de la: damaideparte.ro

Dragi prieteni,

Va propun sa ne revedem (sau sa ne vedem) duminica 2 martie, la ora 19.30, intr-un loc placut (la Mandala), unde ne-am simtit si alta bine la o ceasca de ceai si… multe povesti.

Este binevenit oricine este interesat de dezvoltarea personala si dornic sa-si faca noi prieteni. Nu este o conditie de participare, insa m-am gandit ca ar fi placut sa luam exemplul altor comunitati, care la intalniri fac schimb de carti. Andreea Dragomir si Mona Georgescu au fost la o astfel de intalnire si au fost incantate:
http://andreeadragomir.blogspot.com/2008/01/schimb-de-carti.html

Asadar oricine are una sau mai multe carti de dat la schimb sau pur si simplu de daruit o poate/le poate aduce. Vom pleca acasa cu carti noi si cu recomandari despre alte carti… pe care ni le-am fi dorit . Va rog sa va anuntati intentia de a participa la adresa damaideparte@damaideparte.ro, pentru a sti cate locuri sa rezervam.

scortisoara scade glicemia

Conform unor studii recente, s-ar parea ca scortisoara contribuie la scaderea glicemiei ridicate de dupa mese si este utilizata pentru aceasta proprietate a sa in anumite tari din Asia.

Diabetul este o boala care se caracterizeaza printr-o proportie ridicata de zahar in sange, fenomen numit glicemie. Acesta este datorat unei lipse de insulina sau unei actiuni eronate a insulinei. In aceasta boala, cel mai important factor si totodata cel mai periculos, este ridicarea glicemiei de dupa mese si mai ales dupa ingerarea unor alimente cu index glicemic ridicat.

In tratamentul diabetului este imperativ ca glicemia sa se mentina la o valoare normala. Aceasta deoarece o glicemie prea ridicata este insotita de complicatii vasculare. Din aceasta cauza diabetul este considerat responsabil de cresterea riscurilor de boli cardiovasculare, dar si de probleme ale vederii, ale picioarelor si de insuficienta renala.

Diabetul: scortisoara previne de asemenea si complicatiile sale

Pentru a reveni la scortisoara, daca aceasta permite scaderea glicemiei de dupa masa, ea exercita atunci si un efect preventiv fata de complicatiile produse de diabet. Aceste afirmatii sunt confirmate de studii efectuate pe persoane suferind de diabet. Subiectii au primit timp de trei luni un supliment de 350 mg extract de scortisoara sau un placebo si nu au avut voie ca in aceasta perioada sa-si schimbe tratamentul normal pentru diabet.

S-au inregistrat diferiti parametri (glicemie, proportia de insulina, lipide circulante...) la inceputul studiului, in cursul sau si la sfarsit. Cercetatorii au constatat ca tratamentul cu scortisoara a fost insotit de o scadere a ratei de zahar in sange mai mare decat cea pentru pacientii care au primit placebo. S-a constatat de asemenea o ameliorare a insulinorezistentei si o scadere a trigliceridelor.

Conform acestui studiu, scortisoara permite deci ameliorarea functiei glicemice si factorilor cardiovasculari. Se poate astfel prevedea ca, in viitor, persoanele suferind de diabet vor primi suplimente de scortisoara.

elle.ro

o mama de exceptie

d.... says: voi ce limba vorbiti acasa?
C..... says:AM AVUT UN PRETEN CARE VORBESTE ROMANESTE.. DAR MAMA LUI A VRUT SA NE DESPARTA A SPUS CA 2 ROMANI ANPREUNA E PERICULOS


conversatie pe net

miercuri, 27 februarie 2008

Happy birthday

Andy Williams - Where Do I Begin [ Love Story ]

Happy Birthday - The Beatles

de la ali

Happy Birthday Girl

cam ce-am primit





In perioada 7-9 martie 2008, va avea loc in Bucuresti un alt workshop Tantralife!

Radha C. Luglio, maestra Tantra si in arta meditatiei, este fondatoarea Asociatiei Tantralife si tine seminarii in toata lumea, mai ales in Italia, Orientul indepartat, Europa de Est, Rusia si Scandinavia.

Din 1974 a locuit in India, in ashram-ul maestrului iluminat Osho, unde a meditat, a studiat si a fost “medium” in transmisiile de energie dintre Maestru si discipoli.

A condus multi ani Scoala Osho de Tantra din Multiversitatea din Puna.

Radha este autoarea cartii “Tantra – A Way of Living and Loving”, publicata in Italia si tradusa in engleza, japoneza, araba, rusa, in curand si in romana.

Tantralife este o metoda practica, dinamica, un experiment cu tine insuti, ce lucreaza cu corpul, cu lumea emotionala, cu meditatia si mai cu explorarea energiei sexuale - un subiect ce intereseaza pe majoritatea dintre oameni.

In Tantra, energia sexuala este un combustibil sacru, un generator al unei alchimii interioare ce ne poate conduce de la instinctul animal la emotii si trairi umane. De aici, putem face un salt catre transformarea noastra, a felului in care ne traim viata.

Atasamentul este unul din lucrurile ce impiedica meditatia. In esenta, orice atasament ne blocheaza propria fericire. Incepand cu atasamentul fata de propriul corp, fata de lucruri materiale si de oameni, devenim treptat atasati sau dependenti de ceva si mai putin liberi.



Meditatia - ca o picatura de apa ce pica pe o stanca - indeparteaza usor atasamentele, permitand bucuria fata de ceea ce detii fara posesie, oferind placere fara reprimare.

Calea tantrica este cea mai apropiata de aceasta viziune. Tantra permite bucuria si placerea -ai carei copii suntem -, facilitand calea catre bucurie si in final calea catre meditatie pornind de la corp.

In acest workshop introductiv Tantralife, se vor folosi meditatii active, tehnici de respiratie, muzica si dansul pentru a debloca corpul si pentru a ne conecta cu marele dans al vietii. Prin practici sau exercitii ce ne solicita constientizarea, invatam sa fim mai atenti, criticul interior este tacut si ne ascultam vocea interioara.

Stimularea simturilor impreuna cu meditatii in pereche creeaza un cocktail puternic ce largeste viziunea interioara a constiintei si permite ca noi valori sa apara in viata ta.

Va invitam, asadar, la o alta calatorie in propriile tabu-uri si idei preconcepute!

Tarisha C. Castaldo, facilitatorul acestui workshop, face parte din Tantralife de 8 ani. A absolvit facultatea de Comunicare si Stiinte Sociale, in Milano, cu specializare in Stiinta Sentimentelor si a Emotiilor. Dupa ce a lucrat cativa ani in industria farmaceutica, a simtit nevoia sa-si aprofundeze cunostintele despre subiecte legate de sanatate, descoperind in disciplinele/ metodele holistice a abordare mai completa a sanatatii. Cercetarea ei o aduce in punctul in care il intalneste pe Osho si isi completeaza formarea profesionala cu o serie de studii si cursuri de pregatire in terapii corporale, respiratie constienta si Tantra. Astazi Tarisha ofera sesiuni individuale in Reiki, masaj, respiratie constienta, sfaturi in terapia florala Bach si tine cursuri introductive in Tantralife, tehnici de respiratie si meditatie.

stiletto.ro

http://www.stiletto.ro/video/beauty/dermoser-topeste-celulita.html

neogen

marți, 26 februarie 2008

Queen + Luciano Pavarotti - Too Much Love Will Kill You

Hrana si sindromul premenstrual

Menstruatia este un moment important pentru purificarea si regenerarea tesuturilor intregului corp, deoarece impreuna cu sangele se elimina multe substante toxice produse de organism in timpul activitatilor sale biologice normale. Este bine sa se evite ca dupa aceasta proces de eliminare a deseurilor metabolice sa se supraincarce corpul cu alimente care se digera sau se asimileaza cu dificultate.

Este indicat sa se reduca alimentele cu mare continut proteic (oua, branzeturi, carne, peste), cele bogate in grasimi animale (unt, smantana, salamuri) si alimentele conservate, cafeaua, ceaiul si zaharul alb. Inainte de menstruatie, se limiteaza pe cat posibil consumul alimentelor de mai sus, iar pentru masa de seara se recomanda o salata de fructe sau o salata proaspata de verdeturi crude.

In timpul ciclului este util sa se creasca ingestia de lichide, mai ales apa minerala, la distanta de mese, pentru a asigura fluiditatea sangelui.

Specifica pentru aceasta perioada din ciclu este si retentia de lichide deoarece unii hormoni pot induce retinerea de saruri in organism. Cu cit se retine mai mult sodiu, cu atit exista mai multe lichide in tesuturi. Pentru a nu se intampla acest lucru trebuie sa se consume mai multe produse bogate in calciu si plante verzi. Printre simptomele sindromului premenstrual se numara oboseala, constipatia, dispozitie schimbatoare. Pentru a usura aceste afectiuni trebuie sa se consume multe fructe si legume, cereale integrale, peste si trebuie redus consumul de zahar, sare, carne, grasimi animale, alcool, cafea si tutun. S-a demonstrat de asemenea ca vitaminele din grupul B, in special vitamina B6, ca si exercitiile fizice usoare, ca mersul pe jos in fiecare zi, reduc mult aceste simptome.

Un element al carui nivel fluctueaza foarte mult in timpul menstruatiei este fierul, mineralul care, impreuna cu alte substante, formeaza hemoglobina, responsabila de transportul oxigenului spre celule si a dioxidului de carbon spre plamani. Femeile au o nevoie mai mare de fier decit barbatii, de circa 16 mg/zi pentru a compensa pierderea din timpul menstruatiei, cam 1 mg/ zi de singerare.

Carenta de fier cauzeaza anemia, aceasta afectind in special femeile. Simptomele anemiei sint oboseala si lipsa de aer. Surse de fier sunt ficatul, carnea, galbenusuri de ou, legume, nuci si plante verzi. Asimilarea fierului e diminuata de produse ca fibre, alcool si acidul tanic din ceai.
Healthy - sanatate si diete

duminică, 24 februarie 2008

prima zi de primavara









flori, primavara... mai iesim si noi...

http://www.traditii.ro/

Dragobetele sarbatoarea tineretii si a iubirii!

Cand se serbeaza Dragobetele?

Pe vremuri, in preajma zilei de 1 martie, cel mai adesea pe 24 februarie, oamenii tineau sau faceau Dragobetele (Ziua Indragostitilor, Cap de primavara, Logodnicul Pasarilor). Probabil ca luna februarie era considerata luna de primavara, iar ziua de 24 era inceputul anului agricol (uneori ziua iesirii ursului din barlog). Este momentul in care natura se trezeste, pasarile isi cauta cuiburi, iar oamenii, in special tinerii, intra si ei in rezonanta cu ea.

Cine este Dragobetele?

Divinitate mitologica similara lui Eros sau Cupidon, Dragobete este considerat a fi fiul Dochiei, un barbat chipes si iubaret nevoie mare. Nu bland ca Sf. Valentin, ci navalnic el era la daci zeul care, ca un "nas cosmic", oficia in cer la inceputul primaverii nunta tuturor animalelor. In decursul anilor aceasta traditie s-a extins si la oameni. Astfel, de Dragobete, fetele si baietii se intalnesc pentru ca iubirea lor sa tina tot anul, precum a pasarilor ce se "logodesc" in acesta zi.
Motivatia preluarii obiceiului pasarilor era profunda, din moment ce pasarile erau privite ca mesagere ale zeilor, cuvantul grecesc "pasare" insemnand chiar "mesaj al cerului".
Dragobete este si un zeu al bunei dispozitii de ziua lui facandu-se petreceri (fara indecentele evenimentelor similare din zilele noastre), iar de acolo porneau de multe ori viitoarele casnicii...

Ce traditii sunt de Dragobete?

Inainte de vreme pretutindeni prin sate se auzea zicala: "Dragobetele saruta fetele!".

Credinta populara rom?neasca spune ca cei care participa la Dragobete vor fi feriti de boli tot anul. Asadar: dimineata, imbracati in cele mai bune haine, tinerii se intalneau in centrul satului sau in fata bisericii. Daca timpul era favorabil, porneau cantand in grupuri catre padure sau prin lunci in cautarea ghioceilor si a altor plante miraculoase(folosite pentru descantece de dragoste), daca vremea era urata se adunau la unii dintre ei acasa si se tineau de jocuri si de povesti.

De Dragobete se faceau logodne simbolice pentru anul urmator (uneori le urmau logodnele adevarate) sau fetele si baietii faceau fratii de sange.

In padure, in jurul focurilor aprinse, tinerii baieti si fete stateau de vorba. Fetele strangeau viorele si tamaioasa, pe care le pastrau la icoane, fiind folosite apoi ?n diverse farmece de dragoste. Prin unele locuri, exista obiceiul ca fetele mari sa stranga apa din omatul netopit sau de pe florile de fragi. Aceasta apa era pastrata cu mare grija pentru ca avea proprietati magice (se spunea ca e "nascuta din surasul zanelor") si putea face fetele mai frumoase si mai dragastoase. Daca nu erau omat si fragi fetele adunau apa de ploaie (pentru spalatul parului) sau de izvor atunci cand Dragobetele se tinea in luna martie.

La pranz, fetele incepeau sa coboare spre sat in fuga, in sudul Romaniei aceasta goana fiind numita "zburatorit". Fiecare baiat urmarea fata care ii placea. Daca flacaul era iute de picior si fetei ii placea respectivul urmaritor, atunci avea loc o sarutare mai indelungata in vazul tuturor. Sarutul era logodna ludica a celor doi, cel putin pentru un an de zile, de multe ori astfel de logodne veneau inaintea logodnelor adevarate.

Comunitatea este foarte interesata de ce se intampla, deoarece inca de pe acum se poate afla la ce nunti vor merge toamna. Dupa-amiaza are loc petrecerea, unde toata lumea, fie ca este membru al unui cuplu, fie ca nu, danseaza, canta, se simte bine fiindca se spunea ca tinerii care nu au petrecut de Dragobete sau cei care n-au vazut macar o persoana de sex opus nu-si vor mai gasi pereche tot restul anului.

Femeile obisnuiau sa atinga un barbat din alt sat in ziua de Dragobete ca sa fie dragastoase tot anul si mai aveau grija sa dea mancare buna orataniilor din curte, pasarilor cerului, nici o vietate nefiind sacrificata la Dragobete. De multe ori, flacaii petreceau din plin de Dragobete si prin satele vecine, ca sa le mearga bine peste vara.

Pentru toti, sarbatoarea dragostei era socotita una de bun augur pentru treburile marunte, nu si pentru cele mari. Deoarece se credea ca Dragobetele ii va ajuta pe gospodari sa aiba un an mai imbelsugat decat ceilalti, in ziua de Dragobete oamenii nu munceau ca in zilele cu sarbatori religioase, doar isi faceau curatenie prin case. Cele care lucrau erau fetele indraznete care chiar isi doreau sa fie "pedepsite" de Dragobete. Chiar daca mai "pedepsea" femeile, se considera ca Dragobetele ocrotea si purta noroc indragostitilor, tinerilor in general, putand fi socotit un veritabil Cupidon romanesc.

Tudor Gheorghe - Primavara

la multi ani, de dragobete

EXCLUSIEF: Dear Penis *Song*

Jonas Brothers: When You Look Me In The Eyes - Official (HQ)

ellen- kid presidents expert

miercuri, 20 februarie 2008

http://open.yale.edu/courses/index.html

ceva ce a postat motana pe cafenea, minunat, m-am indragostit de Professor Kagan

semnalarea efectelor nocive ale aditivilor

semnalarea efectelor nocive ale aditivilor.
ATENTIE ! E-240 produce tulburari sistem endocrin
ATENTIE ! E-241 produce tulburari sistem endocrin
ATENTIE ! E-102 periculos
ATENTIE ! E-250 periculos
ATENTIE ! E-251 periculos
ATENTIE ! E-252 periculos
ATENTIE ! E-120 periculos
ATENTIE ! E-311 periculos
ATENTIE ! E-210 cancerigen
ATENTIE ! E-211 cancerigen
ATENTIE ! E-320 produce un nivel ridicat de colesterol
ATENTIE ! E-123 foarte cancerigen
ATENTIE ! E-212 cancerigen
ATENTIE ! E-321 produce un nivel ridicat de colesterol
ATENTIE ! E-124 periculos
ATENTIE ! E-213 cancerigen
ATENTIE ! E-214 cancerigen
ATENTIE! E-215 cancerigen
ATENTIE ! - E-330 cel mai cancerigen
ATENTIE ! E-216 cancerigen
ATENTIE ! E-217 cancerigen
ATENTIE ! E-338 pana la E-341 produce modificari gastrice
ATENTIE ! E-131 cancerigen
ATENTIE ! E-220 distruge vitamina B12
ATENTIE ! E-222 produce modificari gastrice
ATENTIE ! E-407 produce modificari gastrice
ATENTIE ! E-223 produce modificari gastrice
ATENTIE ! E-142 cancerigen
ATENTIE ! E-224 produce modificari gastrice
ATENTIE ! E-226 produce modificari gastrice
ATENTIE ! E-230 periculos
ATENTIE ! E-232 periculos
ATENTIE ! E-153 produce modificari gastrice
ATENTIE ! E-233 periculos
ATENTIE ! E-239 cancerigen
ATENTIE ! E-450 produce modificari gastrice

CHISTURILE OVARIENE

• Explica fenomenul chisturilor ovariene o doctorita laudata si de paciente dar si de pretentioasa lume stiintifica. Este vorba de doctor Anca Simionescu, asistent universitar si medic primar la Maternitatea Filantropia.

• Ovarul nu este mare, are cam 3 cm, semanand cu dimensiunea unei smochine. Se intampla ca de ovar sa atarne o formatiune, un chist mare cat o portocala.

• Chistul ovarian este o formatiune de peste 3 cm. Daca dimensiunea este sub 3 cm, este vorba doar despre foliculi ovarieni. De exemplu, la pubertate exista 300-400 de mii de foliculi ovarieni la o fata.

• Exista si chisturi functionale, care dupa circa 3 luni dispar spontan.


- infuzie din amestec, in parti egale, cu galbenele, cretisoara, muguri de plop negru, coada-soricelului, napraznic, sanziene, traista-ciobanului, coacaz negru si angelica, din care se beau 2-3 ceaiuri pe zi in tratamentul ovarelor polichistice;
- macerat glicerinat din lastari si fructe de zmeur si coacaz negru, din care se iau 100 picaturi, o data pe zi, intr-un tratament de durata (3 luni), dupa care se face o pauza de 2-3 saptamani si se reia tratamentul
- tinctura din fructe de soc, luand cate 50 picaturi de 3 ori pe zi, in asociere cu extract din muguri de zmeur, intr-o cura de 1-2 luni, avand efecte in chisturi ovariene, polichisturi si fibrom uterin;
- masaje de 2-3 ori pe zi cu ulei de cretisoara, tataneasa si coada-soricelului si cu unguent de galbenele.Apiterapia recomanda:- amestec din 100 g miere de albine si 50 g Apilarnil, din care se iau, zilnic, minim 3 linguri, timp de 3 luni, pentru curatirea organismului in caz de fibrom uterin sau cancer ovarian;
Sursa: ziarul Lumina

Alimentatia in osteoporoza

Aceasta afectiune apare pe fondul deficitului de hormon estrogen, hormon care nu mai este secretat in cantitati suficiente de ovare, care la menopauza se atrofiaza.

In absenta acestui hormon, la femei apar tulburari in asimilarea si fixarea calciului, fapt ce duce cu timpul la slabirea oaselor, care la investigatiile radiologice arata nu ca o masa compacta, ci cu o anumita porozitate, de unde si numele de osteoporoza.

S-a aratat insa ca acest deficit de hormon estrogen poate fi compensat de o alimentatie reintineritoare, menita sa relanseze activitatea hormonala. In aceasta alimentatie este esentiala renuntarea la produsele toxice, iar aici, la loc de "frunte" se afla carnea, zaharul si alimentele cu aditivi sintetici.

Trebuie preparata asa numita hrana vie, pe baza de legume si fructe proaspete, la care se adauga cerealele nedecorticate, semintele oleaginoase si leguminoasele. Mai mult, printre alimentele reintineritoare sunt multe care contin chiar acest hormon estrogen, in stare naturala.

Iata cateva dintre ele:

- maslinele negre consumate ca atare si uleiul din masline, obtinut prin presare la rece (poarta denumirea comerciala de ulei extravirgin). Se consuma din belsug, insa nepreparate termic (in salate).

- germenii de grau - sunt o adevarata sursa de hormoni naturali. Se consuma 2-3 linguri pe stomacul gol, de obicei in combinatie cu miere, pentru a le da un gust mai placut.

Pentru persoanele care in timpul regimului cu multe cruditati resimt acut senzatia de foame este indicata si adaugarea a cateva lingurite de nuca rasa la germenii de grau cu miere.

- laptisorul de matca - se iau 0,5-2 ml pe zi din acest produs apicol extrem de puternic.

La magazinele apicole specializate acest produs se gaseste dizolvat in miere sau sub forma de drajeuri (asa numitul laptisor de matca liofilizat).

O cura cu laptisor de matca se tine doua saptamani, dupa care se face o pauza de patru saptamani.

Alte alimente esentiale pentru relansarea activitatii hormonale sunt:
radacina de telina cruda si frunzele verzi de telina, soia boabe si mai ales germenii de soia, fulgii de ovaz, miezul de nuca, semintele de floarea-soarelui neprajite, susanul pasta (asa numita tahina) si sub forma de seminte neprajite.

Tinctura de marar (Un medicament redutabil in lupta cu osteoporoza)

Semintele si florile unor plante aparent banale au niste efecte hormonale care i-au uimit pur si simplu pe oamenii de stiinta.

Semintele de telina, de pilda, au un efect extraordinar de stimulare a glandelor sexuale si suprarenale, in timp ce florile morcovului sunt un reglator hipofizaro-gonadotrop exceptional.

Semintele de marar au un efect estrogen redutabil. Efecte exceptionale si in reglarea ciclului menstrual, dar si in cresterea sanilor si combaterea hirsutismului (cresterea anormala a parului, in anumite zone).

Fara a avea un efect estrogen extrem de puternic, cum ar fi cel al radacinii de lemn dulce, tinctura de seminte de marar este foarte eficienta si potrivita in tratamentul osteoporozei din mai multe motive:

- este foarte usor de administrat si este asimilata imediat de catre organism.
- este tolerata si in cazul persoanelor cu predispozitie spre afectiuni tumorale benigne sau maligne (spre deosebire de remediile cu efect estrogen foarte puternic).
- poate fi luata in cure de lunga durata, de ordinul lunilor - element extrem de important in tratamentul osteoporozei, care este de regula de lunga durata.

Cum obtinem tinctura de marar

Tinctura se prepara din 20 de linguri de seminte de marar, care se amesteca cu jumatate de litru de alcool alimentar de 70¡, dupa care se lasa la macerat 8 zile si se filtreaza. Se trage in sticlute mici, inchise la culoare.

Cum se administreaza tinctura de marar

Se ia 1 lingurita de tinctura dizolvata in jumatate de pahar de apa, de 3-4 ori pe zi. Tratamentul dureaza minimum 6 luni.

Mondenii - 23.10.2007 - Partea I

La o cana cu vin - Grupul Partaj, Magda Puskas,Tatiana Stepa

ce tineri si ce frumosi eram... nu aveam nevoie de prea mut ca sa fim fericiti...

What Underwear Are You? (Girls Quiz)



Your Selected Underwear is: BOY SHORTS
Congratulations, you are officially one of the hottest underwear types out there. You have that special mixture of tom-boyishness, sexiness, playfulness, and wear-around-the-house appeal that makes guys drop dead of lust attack. It makes it even better that your butt looks amazing hugged up by some boy shorts.

Who Were You In a Past Life?

acum , in sfarsit, pot sa stau si eu linistita, daca am avut un destin atat de sangeros, in viata asta trebuie sa ma lasati in puii mei in pace...sunt obosita...

norocul meu cu testele astea, da'... m-am linistit acum

You were Joan of Arc in a past life!
Of all of your past lives, Joan was your most prominent. If your dreams are ever filled with faint visions of conquests, armor, fighting, horseback riding, sword fights, masses of people, and quiet studying, these are glimpses into a world once occupied by your 'vessel'. Cherish your past life and invigorate your current one knowing that you embody greatness in all that you do.

marți, 19 februarie 2008

Puppy vs. Cat

mandretea mea de baiat frumos

http://svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/hestekor.swf

da un clik pe cai

de voie

Humping Dog

Caracteristici
* !!! NU ESTE UN MEMORY STICK !!!
* Cainele este facut din plastic
* Culorile cainelui pot sa difere
* Recomandat persoanelor peste 18 ani
* Dimensiuni: 6 x 6 x 3 cm

Orice om normal la cap simte nevoia ca un caine in miniatura sa-i reguleze cu viteza laptopul odata la ceva timp. Sau, cel putin asa au crezut inventatorii acestui incredibil gadget. O alta explicatie ar fi ca daca tot stai cu gaurile mufelor USB goale, ar fi bine sa le umpli cu ceva care sa te amuze. Cainele cotaitor USB este un bun exemplu de astfel de "umplutura". Singura lui menire in viata este sa pompeze, sa pompeze, sa pompeze necontenit, cam in gol e drept dar sa nu ne agatam de detalii. Efectul este garantat in timpul sedintelor de planificare si evaluare a activitatii. Conducerile departamentelor sau firmelor apreciaza in mod nespus angajatii care au astfel de gadgeturi infipte in laptopurile lor.

Al 13-lea semn zodiacal

Un al 13-lea semn zodiacal apărut din cauza unor mici devieri de la traiectorie Pămîntului în mişcarea sa de rotaţie în jurul Soarelui, a fost descoperit de un astronom din Australia. Pămîntul nu se învîrte în jurul propriei axe ca un balon perfect sferic, ci mai degrabă ca un titirez, pentru că atracţiile manifestate de Soare şi Luna asupra Terrei nu sînt uniforme. Pe scurt, Soarele a deviat puţin de la traiectoria pe care o avea în urmă cu 3.000 de ani, cînd a luat naştere astrologia.

Semnul zodiacal se numeşte Ophiuchus sau Purtătorul de Şerpi şi cade în perioada 30 noiembrie - 18 decembrie, între zodia Scorpionului şi cea a Săgetătorului. Semnul, reprezentat de nişte şerpi încolăciţi utilizaţi de medici, a fost remarcat de Ptolemeu, părintele clasic al astronomiei care l-a înscris printre alte 48 de semne în catalogul său de astronomie "Almagest". S-a calculat că în prezent există o deviere de 30 de grade între Soare şi Pămînt ceea ce înseamnă că această constelaţie poate avea statut de semn zodiacal şi poate fi inclusă în bandă zodiacală inventată de babilonieni în urma cu 3.000 de ani.

În mitologie, Ophiuchus era reprezentat de un bătrîn cu mantie sprijinind un şarpe. Se spune că Opiuchus îl reprezintă pe Esculap, un vindecător din antichitate, iar şarpele indică faptul că veninul poate vindeca sau ucide. Se spune că oamenii născuţi în această zodie au capacităţi de vindecare, pot interpreta visele, căuta pacea, au talent poetic şi atrag norocul.

sursa: telegrafonline.ro
si titirezul meu e cu noroc

72 Names

de urcat , m-am urcat...

silk


Appreciate


Today, appreciate the fact you are sitting there reading these words. Appreciate the fact that you have another day to live and to burn the fat from your soul. Appreciate the people who come in your life – good and bad. Appreciate. Appreciate. Appreciate.

luni, 18 februarie 2008

tot astazi

> German newspaper: Olmert to declare kidnapped soldiers dead
> Israeli businessmen warned about possible kidnapping threats
> Explosion in Gaza kills senior Islamic Jihad activist and family
JerusalemOnline.com

astazi

FEBRUARY

Why was I born?
What's the meaning of my life?
Why am I me?

When we are kids, we often think about these things. But as life comes faster and harder, we tend to put these questions aside in order to deal with the important matters of life. Who has time for such navel gazing?

Then one day, tragedy strikes or we look in the mirror and see our grandfather staring back at us and we wonder, "What did I live for? Where did my life go? What good did I do?"

Let's not wait until it's too late to change our fate. Let today be the day we resume asking the questions worth asking. If we are already asking them, then let's ask louder.

Why was I born?
What's the meaning of my life?
Why am I me?

bubble bath




vis de iarna...
ce sa visez?.... o baie adevarata, relaxanta, de 2-3 ore, atat de relaxanta incat aproape sa adorm...o baie cu lapte si mierre, cu gel de migdale... o baie in bere calda.... in spuma de ciocolata...vreau acasa la mine, vreau sa fiu linistita in apce cu mine insami, vreau sa nu uit ce inseamna sa te ingrijesti, sa porti pantofi eleganti, sa iti placa de ceea ce vezi in oglinda

CVARTETUL ENESCU ÎN ISRAEL




Cvartetul Enescu va susţine în Israel două concerte, care vor avea loc luni, 31 martie 2008, orele 19:30, la Buchmann-Mehta School of Music – Clairmont Auditorium din cadrul Universităţii Tel Aviv, şi miercuri, 2 aprilie 2008, orele 19:00 la Auditorium Hall – Sala Rappaport din Haifa.

Evenimentul este organizat de Institutul Cultural Român din Tel Aviv, în parteneriat cu Buchmann-Mehta School of Music din cadrul Universităţii Tel Aviv, Auditorium Hall Haifa (ETHOS The Haifa Art, Culture and Sport Company Ltd.) şi H.O.R. Haifa.

duminică, 17 februarie 2008

http://ethnic.joeschwartz.net/

lista de cantece evreiesti uimitor de frumoase

http://tutorialephotoshop.net/

vreau sa invat sa folosesc photoshop-ul asta
imi doresc foarte mult
cred ca ar fi terapeutic antidepresiv

cea mai batrana femeie din lume -





deci pana la 120 se poate
e araboaica si locuieste in Ierusalim

Serj Tankian - 'Saving Us' Music Video

un armean care m-a cucerit, superincantata ca l-am descoperit

John Bolton: Kosovo will spark islamic extremism in Europe

Yoga Meditation Visualized

http://www.happycolours.net/














ce lucruri minunate face fata asta..
Articolele se pot gasi la magazinele Catwork din Str. Sperantei si Monique din Lipscani aflate in Bucuresti dar pot fi si comandate

cercei din lut 12 lei

cercei mici 6 lei

coliere,medalioane,margele 20 lei

bratara de lemn 5 lei

bratara de lut 10 lei

inel 10 lei

brosa 10 lei

colier de lemn 7 lei

yannick noah

http://www.damaideparte.ro/

i feel pretty

When the student is ready the teacher will appear

איעALEPH YUD AYIN (#67) -- GREAT EXPECTATIONS. With this Name you gain control over the power of time in your life. Instead of constantly demanding more of tomorrow, you appreciate what you have and what you are right now.

Costel Busuioc, al II-lea Pavarotti, Casting, voce superba

Discovery of 2008 Pavarotti voice by Costel Busuioc

bravo, bravo, special, superb, neasteptat, bravo, costel

n-am putut sa ma abtin

cerbu
Junior

Posts: 22
Years old:
Location:
Gender:
Online: No Date: 16/02/2008 03:52
Re: tatal nostru care esti in ceruri... #post2069
dumnezei (la plural) au fost necesari omului pentru a explica fenomenele observate dar neintelese. fiecare dumnezeu era reprezentat prin imagini si statui.oameni si-au inchipuit tot felul de atribute si puteri supernaturale, ca fiind caracteristicile acestor dumnezei.
pana a aparut avraham, primul care a inteles ca exista numai un dumnezeu, deci al era primul monoteist.
cu toate ca existenta unui dumnezeu, un dumnezeu istoric, este explicata in biblie (vechiul testament), si mai departe in talmud, gmara, etc., omul a inventat, ca inainte, tot felul de caracteristici, si sa auto convins ca asa este.
de exemplu:
dz. este in cer ( unde exact?)
dz este in sufletul nostru ( toata lumea are un dz in suflet? )
dz este milos.(ce facem cu dovada contrara )
dz este bun, nu poate sa fie rau.
dz vrea sa-l slujim.(de ce ?)
dz zice, gandeste, se infuriaza, este mila. (caracteristici umane nu se potrivesc lui dz).
ideile de mai sus sant numai inceputul unei discuti.

***
cerbu
Junior
Posts: 22
Years old:
Location:
Gender:
Online: No Date: 16/02/2008 22:19

Re: tatal nostru care esti in ceruri... #post2110
este adevarat ca toti puteau sa devina evrei. dar neintelegerea judaismului, care este plin de istorie, legi, filozofi de viata si mai ales o istorie de relatie cu dmnezeu, a dat in crestinism, si mai tarziu in islamism.
la analiza, poate ca trebuia sa fie asa, ca biblia spune ca poporul evreu va ramane mic la numar. dupa toate calculatile, in lume ar fi trebuit sa fie cca. 500 de milioane de evrei, si nu 15 milioane, ca acuma.
dar uite ca nu numai crestini sau impartit in miscari diferite, dar si la evrei ,si la musulmani este la fel.

***
Date: 16/02/2008 22:10
Re: Evolutie versus Creatie #post2107
si evolutia si creatia poate fi dovedite.
cunosc dovezile date de creatie si evolutie, si amandoua au un adevar in el.
este de discutat mai departe.

n-am putut sa am abtin

shavua tov

lumea lor