duminică, 29 august 2010

Fazele lunii în AUGUST 2010

Fazele lunii în AUGUST 2010
zodia august favorizate urmatoarele
Autor: Astrolog Monica Lazar
www.cerulinstelat.ro
1. LUNA IN DESCRESTERE 1-9 si 25 - 31 AUGUST

Sunt favorizate urmatoarele activitati:

cura de slabire si dezintoxicarea,
curatenia,
scaderea în greutate si masajele de relaxare,
interventiile chirurgicale.

2. LUNA NOUA: 10 AUGUST ORA 06:08

Sunt favorizate urmatoarele activitati:

daca aveti posibilitatea este ideal ca in aceasta zi sa tineti post, deoarece capacitatea de dezintoxicare a organismului este la capacitate maxima,
este favorizata orice activitate care va ajuta sa va îmbunatatiti imaginea si stima de sine,
sunt favorizate de asemenea activitatiile cu publicul, indiferent de domeniu.

3. LUNA ÎN CRESTERE 11 - 23 AUGUST

Sunt favorizate urmatoarele activitati:

tratamentele, mai ales cele care au legatura cu urmatoarele parti ale corpului: inima, coloana vertebrala, intestine, sistemul uro-genital, splina, ficat, coapse, sistemul osos, gleznele si sistemul nervos.
cresterea în greutate,
masajul de drenare, tunderea parului si a unghiilor,

Nu sunt favorizate în apropierea momentului de luna plina (perioada 21-23 august):

orice interventie chirurgicala (daca este posibil) mai ales pentru zonele: piele, sistem osos si glezne.
vaccinarile.

4. LUNA PLINA: 24 AUGUST ORA 20:05

NU sunt favorizate:

interventiile chirurgicale mai ales în urmatoarele zone: gambe si vase de sânge.
vaccinarile.

5. EVENIMENTELE IMPORTANTE ALE LUNII AUGUST:

Luna tranziteaza urmatoarele zodii în luna AUGUST 2010:


Berbec: 1, 2, 28 si 29
Taur: 3, 4, 30 si 31 (zile fertile)
Gemeni: 5, 6 si 7
Rac: 8 si 9 (zile fertile)
Leu: 10 si 11
Fecioara: 12 si 13
Balanta: 14 si 15 (zile fertile)
Scorpion: 16 si 17 (zile fertile)
Sagetator: 18 si 19
Capricorn: 20, 21 si 22 (zile fertile)
Varsator: 23 si 24
Pesti: 25, 26 si 27 (zile fertile)

Mercur este în mers direct prin zodia Fecioarei pâna pe 21 august(adaptabilitate maxima, simt practic dar si neliniste interioara), dupa aceasta data planeta comunicarii întra în mers aparent retrograd pâna pe 14 septembrie. Cei mai afectati sunt nativii din zodia Fecioarei sau cei cu Ascendentul în Fecioara.

Venus tranziteaza pâna pe 7 august zodia Fecioarei favorizând relatiile bazate pe simtul realitatii si pe spiritul de datorie. De asemenea sunt favorizate si relatiile de munca.
Apoi, începând cu 8 august Venus va tranzita zodia Balantei favorizând relatiile si activitatiile care au legatura cu simtul estetic, artele si bunele maniere.

Marte este în tranzit prin zodia Balantei favorizând atractia fata de sexul opus si dorinta de dragoste împartasita. De asemenea poate da si o atractie catre diverse domenii artistice.

Jupiter tranziteaza în miscare aparent retrograda zodia Berbecului, si vom fi nevoiti sa ne revizuim planurile, idealurile pentru a trece la treaba din 20 noiembrie atunci cînd Jupiter va reveni la mesul sau direct. Persoanele cele mai vizate sunt cele nascute în zodia Berbecului sau cu ascendentul în acest semn de foc.

Saturn tranziteaza zodia Balantei unde se simte foarte bine fiind în exaltare, astfel va da o sansa acestor nativi sa devina respectati si iubiti, mai ales pentru calitatile sale profesionale. Acest tranzit a lui Saturn îi ajuta pe nativii acestei zodii dar si pe cei cu ascendetul în Balanta sa slabeasca în mod natural.

Uranus are mers aparent retrograd prin zodia Berbecului pâna pe 14 august, apoi îsi continua pâna la sfârsitul lunii retrogradarea prin zodia Pestilor. Acest tranzit poate da originalitate dar si instabiliate, capacitate de a înfrunta dificultati dar si nerabdare si lipsa de masura în ceea ce facem, mai ales ca Uranus face o conjuctie cu impetuosul Jupiter. Înainte de a actiona este bine sa ne informam, ignoranta poate duce la greseli care nu mai au nicio sansa de a fi corectate. În aceste vremuri cine stie sa se informeze va avea si sanse de a face lucruri extraordinare.

Niciun comentariu: