imi place ghimbirul
am o atractie aproape naturala
e o energie care imi face bine, energie de foc...
Sos de Ghimbir
Sosul de ghimbir este foarte gustos cu aperitive care contin peste. Puteti folosi acest sos pentru a unge pestele inainte de a-l pune pe gratar.
Ingrediente:
½ cana de sos de soia usor
¼ cana de otet din vin rosu
2 linguri de ghimbir tocat
2 linguri de zahar brun
2 cepe verzi tocate
Preparare:
Intr-un castron mic amestecati sosul de soia , otetul din vin rosu si ghimbirul tocat. Dati deoparte. Intr-o tigaie groasa topiti zaharul brun la foc iute, amestecand rapid, pana cand e topit insa nu ars. Adaugati amestecul de sos de soia si otet din vin rosu. Fierbeti pana cand zaharul brun s-a topit din nou (se va intari temporar cand amestecul de sos de soia va fi adaugat).
Luati de pe foc, turnati intr-un castron si garnisiti cu ceapa verde tocata.
Valea Electronicii
Acum 5 ani
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu