vineri, 30 noiembrie 2007

mi s-a parut ... sensibil si duios

Sarbatorile sunt aproape pe Strada32.com, adresa favorita in inima romanilor de pretutindeni. Si nu e vreme de pierdut. E timpul sa porniti in cautare de daruri. Puteti sa dati un simplu click pe cel mai nou site de cadouri de poveste - www.strada32.com. Strada32.com este un mall virtual, creat in Romania, care ia forma celei mai emotionante experiente de shopping: aceea de a oferi. De la romani pentru romani. Din tot sufletul.
Strada32.com este un serviciu adresat cu precadere romanilor care traiesc in afara granitelor tarii. Romanilor care vor sa le arate celor de acasa ca se gandesc la ei si care aleg sa isi impacheteze sentimentele sub forma unui dar. Idiferent ca afara e soare sau ploaie, ca e Craciun sau Paste, 1 martie sau ziua lor de nastere.
Strada 32 propune vizitatorilor si potentialilor sai cumparatori o varietate de cadouri exceptionale. Darurile sunt structurate pe categorii precum Beauty, Chocolate&Spirits, Wines&Champagne, Exotic, Beauty, Gourmet, Christmas, Corporate, Pampering si Toys cu preturi cuprinse intre 19,50$ - cel mai ieftin – Wine and Chocolat si cel mai scump – 252,50$ - For the Newly Wedds
Plata se poate face cu card de credit si cu Ordin de Plata. Siguranta tranzactiilor este asigurata de E-payments.
Strada32.com trimite cadouri ambalate cu dragoste. Si din dragoste. Obiectivul portalului este sa re-creeze obiceiuri de cumparare online pentru romanii de pretutindeni. Strada32.com doreste ca oamenii sa fie constienti ca au la indemana un nou mall virtual. Un mall ancorat in traditii si care tine cont de sentimente, ganduri, idei si mai ales dor de tara si dor de cineva.

Strada32.com este creat de romani care au trait in afara si se adreseaza in special romanilor care traiesc in prezent in strainatate. De aceea, conceptul site-ului, alegerea produselor, promptitudinea livrarii si securitatea platii corespund asteptarilor lor. Produsele si combinatiile au fost alese pentru a raspunde acestei audiente, preocupata de calitate, de alegerea unor produse de marca, recunoscute. Intreg procesul pe care site-ul este bazat are in vedere acest aspect: sunt produse premium, alese si ambalate cu grija, produse de ingrijire naturale si accesorii de calitate.In ceea ce priveste experienta celui care alege sa faca o surpriza, acesta poate primi o fotografie de la momentul livrarii pt a deveni "martor" la reactia celor dragi la primirea cadoului.
Ne preocupam sa gasim si alte produse interesante si servicii pt Strada32.com, va asteptam cu sugestii in acest sens! Vom reveni curand cu oferta de Craciun!

Niciun comentariu: