Extract Concentrat de CEAI VERDE Forte (95%): 60 capsule/300mg
Antioxidant foarte puternic
1 capsula = 10 cani de CEAI VERDE
NU POTI SA BEI 10 CANI DE CEAI VERDE PE ZI DAR POTI SA INGHITI O CAPSULA
Stiti de ce Japonezii sunt mai sanatosi decit noi? Fiindca consuma mult Ceai Verde si Alge Verzi Esentiale (Kelp+Spirulina+Clorela)
Ceaiul verde contine o categorie foarte puternica de antioxidanti numite"catehine". Dintre ele, EGCG este un antioxidant de 200 de ori mai puternic decit Vitamina E
Studii recente au demonstrat ca, catehinele sunt capabile sa lupte contra bacteriilor si virusilor, sa incetineasca fenomenul de inbatranire precum si alte efecte benifice pentru sanatatea generala./ Studii clinice au aratat cum catehinele distrug radicalii liberi.
Beneficii speciale ale ceaiului verde
Reduce tensiunea arteriala. Ceaiul verde reprima angiotensina II care conduce la cresterea tensiunii arteriale.
Reduce zaharul din singe. Polifenolii din ceaiul verde precum si polizaharidele au efect de reducere a nivelului zaharului din singe.
Lupta contra cancerului. Multe studii arata ca ceaiul verde are efecte in prevenirea si tratarea cancerului.
Intareste sistemul imunitar. Concentratiile mari de polifenoli si favonoizi din extractul de ceai verde boosteaza sistemul imunitar.
Micsoreaza colesterolul. Antioxidantii prezenti in extrasul de ceai verde au efect de micsorare a colesterolului din singe.
1-2 capsule pe zi dupa mese.
*****
EGCG si metabolismul
Presupusa proprietate a ceiului verde de a ajuta la arderea caloriilor este data de EGCG. Aceasta substanta influenteaza eliberarea enzimelor care stimuleaza producerea caldurii in organism, amplificand procesul metabolic. Asta nu inseamna ca iti va fi cald dupa ce bei ceai verde… Inseamna ca EGCG mareste cantitatea de calorii care este folosita pentru fiecare activitate fizica, de la digestie si pana la urcarea scarilor. Si alte substanta din compozitia unor alimente, cum ar cofeina pot stimula arderea caloriilor, dar EGCG are un efect mult mai puternic.
sa recapitulam:
* Previne aparitia cancerului – cercetatorii au adus dovezi “cu greutate” in sustinerea acestei afirmatii. Consumul regulat de ceai verde reduce riscul instalarii cancerului de colon, vezica urinara, esofag, pancreas, rect si stomac. Compusul responsabil pentru aceasta proprietate este epigallocatechin 3 gallate (EGCG) care are o activitate antioxidanta de 100 de ori mai puternica decat vitamina C si de 25 de ori mai mare decat vitamina E. Se pare ca aceasta substanta nu numai ca inhiba dezvoltarea noilor celule canceroase, dar le poate ucide si pe cele mature.
* Scade nivelul LDL colesterolului (cel “rau”) si creste nivelul de HDL colesterol (cel “bun”) - cei care consuma extract de ceai verde pot consuma alimente cu mai mult colesterol, fara sa inregistreze cresteri ale nivelelor plasmatice de colesterol.
* Limiteaza coagularea anormala a sangelui, care sta la baza aparitiei trombozelor.
* Reduce valorile tensionale mari – prin reducerea nivelului de angiotensina II, o substanta care produce vasoconstrictie.
* Reduce glicemia – si in acest fel riscul de diabet zaharat. Polifenolii si polizaharidele din ceai verde au acest rol.
* Protejeaza ficatul impotriva substantelor toxice (alcool, substante chimice)
Mentine sanatoasa cavitatea bucala – inhiba formarea tartrului si distruge bacteriile orale
* Stimuleaza functiile sistemului imun si distruge radicalii liberi care participa la procesul de imbatranire
* Are proprietati antibacteriene si antivirale – studii recente au aratat ca ceaiul verde poate preveni instalarea gripei si a diareelor infectioase
* Blocheaza reactiile alergice
* Ajuta la refacerea echilibrului hidroelectrolitic dupa deshidratari
* Stimuleaza metabolismul – ceea ce inseamna ca veti arde mai multe calorii
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu