marți, 20 noiembrie 2007

copiii indigo

ca profesor am intalnit copii deosebiti, copii cu nevoi si inteligenta speciale,copii al caror creier sintetiza informatia in mod spectaculos si care procesau inconstient datele fara sa aiba timp sa mai parcurga etapele necesare pentru a ajunge la rezultat... ei stiu , pur si simplu ca e asa, sau ca trebuie sa fie asa, ca va fi asa , fara sa stie sa explice de ce sau de unde stiu...copiii aparentelor etape arse, copiii greu de inregimentat... i-am respectat, i-am ajutat, i-am stimulat... poate ca m-am regasit in esenta lor, ca un copil indigo ratat

poate ca nu stim suficient despre ei, poate ca ii blocam zi de zi in misiunea lor, poate nu sunt niste ciudati , ci doar diferiti in esenta lor
poate ca le-am pus un diagnostic din neputinta limitelor noastre
fiinta umana traieste pe pamant intr-o dimensiune liniara si copiii indigo, copiii de cristal, copiii curcubeu sunt de sute de ori mai evoluati decat noi si traiesc intr-o realitate multidimensionala...acesta este cheia rupturii de comunicare dintre noi si acesti copii... copiii curcubeu folosesc telepatia in mod multidimensional... este ca si cand ai incerca sa lucrezi pe un calculator ultraperformant, insa folosind un soft foarte vechi - sunt incompatibile
am citit despre ei aici
http://cristal-life.ro/articles.php?id=38

CE SUNT COPIII SI ADULTII INDIGO SI DE CRISTAL?

Cum stii daca tu, sau cineva pe care-l cunosti, este un Copil sau un Adult Indigo sau de Cristal?
Vom descrie principalele trasaturi si caracteristici ale acestor oameni. Dar vrem sa accentuam faptul ca fenomenul Indigo/Cristal este urmatorul pas in evolutia noastra ca specie umana. Cu totii, intr-un fel sau altul, devenim asemanatori cu oamenii Indigo sau de Cristal. Ei sunt aici sa ne arate calea, astfel incat informatia sa-si poata gasi aplicarea in noi toti in general, pe masura ce facem tranzitia catre urmatorul stadiu al dezvoltarii si evolutiei noastre.
Copiii Indigo se incarneaza pe Pamant de 100 de ani incoace. Primii oameni Indigo au fost pionieri si deschizatori de drumuri. Dupa al doilea razboi mondial, s-au nascut in numar semnificativ, si acestia sunt adultii Indigo de azi. Totusi in anii `70 s-a nascut un val mare de oameni Indigo astfel ca acum avem o intreaga generatie de oameni Indigo care acum sunt in jurul varstei de 30 de ani si care sunt pe cale a-si ocupa locurile ca leaderi in lume. Oamenii Indigo au continuat sa se nasca pana prin anul 2000, cu abilitati crescande si grade sofisticate de creativitate si tehnologie.
Copiii de Cristal au inceput sa apara pe planeta in jurul anului 2000, desi unii ii dateaza usor mai tarziu. Acestia sunt copii extrem de puternici, al caror scop principal este sa ne duca catre urmatorul nivel in evolutia noastra, si sa ne reveleze puterea noastra interioara si divinitatea noastra. Ei functioneaza ca o constiinta de grup mai degraba decat ca indivizi, si ei traiesc prin "Legea lui Unu" sau Constiinta Unitatii. Ei sunt o forta puternica pentru dragoste si pace pe planeta.

Adultii Indigo si de Cristal sunt formati din doua grupuri. In primul, sunt cei care s-au nascut Indigo si acum realizeaza tranzitia catre Cristal. Asta inseamna ca sufera o transformare fizica si spirituala care le trezeste constiinta "Cristica" sau "Cristalina" si ii leaga de copiii de cristal ca parte a undei evolutive a schimbarii. In cel de-al doilea grup intra cei care s-au nascut fara aceste calitati, dar le-au achizitionat sau sunt in curs de a le achizitiona prin propria lor stradanie si urmarirea cu staruinta a cararii spirituale. Da, asta inseamna ca toti avem potentialul de a deveni parte din grupul de inaltare al "ingerilor umani".
Urmatorul extras descrie diferenta dintre Copiii Indigo si cei de Cristal. Acest extras este din articolul lui Doreen Virtue, Copiii Indigo si de Cristal:
Primul lucru pe care cei mai multi oameni il observa la Copiii de Cristal sunt ochii lor, mari, patrunzatori si inteligenti peste varsta lor. Ochii lor iti retin privirea si te hipnotizeaza, in timp ce realizezi ca sufletul ti-e dezvelit ca sa-l poata copilul vedea. Probabil ca ati observat aceasta noua "semintie" de copii populand rapid planeta noastra. Ei sunt voiosi, incantatori si iertatori. Aceasta generatie de noi lucratori ai luminii, cu varste aproximativ intre 0 si 7 ani, sunt ca nici o alta generatie. Ideali in multe privinte, ei sunt indicatoarele pentru directia in care se indreapta omenirea ... si este o directie buna!
Copiii mai in varsta (aproximativ intre 7 si 25 de ani), numiti "Copiii indigo", impartasesc anumite caracteristici cu Copiii de Cristal. Ambele generatii sunt foarte senzitive si mediumnice, si au scopuri importante in viata. Principala diferenta este temperamentul lor. Cei Indigo au un spirit de razboinic, deoarece telul lor colectiv este sa zdrobeasca vechile sisteme care nu ne mai sunt de folos. Ei sunt aici sa anuleze sistemele guvernamentale, educationale si legale carora le lipseste integritatea. Pentru a atinge acest tel, ei au nevoie de temperament si determinare arzatoare.
Acei adulti care rezista schimbarii si care pretuiesc conformismul se poate sa-i inteleaga gresit pe cei Indigo. Adesea acestia sunt etichetati in mod gresit cu diagnostice psihiatrice cum ar fi Sindromul Atentiei Deficitare Hiperactive (SADH) sau Sindromul Atentiei Deficitare (SAD). Din pacate, atunci cand acestia sunt sub medicatie, persoanele Indigo isi pierd adesea senzitivitatea lor frumoasa, darurile spirituale si energia de luptator... In comparatie, Copiii de Cristal sunt binecuvantati si echilibrati temperamental. Sigur, si ei pot avea ocazional accese de furie, dar acesti copii sunt foarte iertatori si placuti. Cristalinii sunt generatia care beneficiaza de valvataia raspandita de cei Indigo. Mai intai, Copiii Indigo au condus cu sabia, taind orice lucru caruia ii lipsea integritatea. Apoi Copiii de Cristal au calcat pe cararea curatata, intr-o lume mai protejata si mult mai sigura.
Termenii "Indigo" si "Cristal" au fost dati acestor doua generatii deoarece ei descriu cu cea mai mare acuratete culorile aurei lor si modelele energetice. Copiii Indigo au o multitudine de albastru-indigo in aura lor. Aceasta este culoarea "chakrei celui de-al treilea ochi", care reprezinta centrul energetic din creier localizat intre cele doua sprancene. Aceasta chakra regleaza clarvederea, sau abilitatea de a vedea energia, viziuni si spirite. Multi dintre copiii Indigo sunt clarvazatori.
Copiii de Cristal au aure opalescente, cu culori multiple minunate in tonuri pastelate. Aceasta generatie da dovada de asemenea de fascinatie pentru cristale si pietre ...
Copiii Indigo pot simti lipsa de onestitate, asa cum un catel poate simti frica. Persoanele Indigo stiu cand sunt mintite, luate peste picioar sau manipulate. Si devreme ce scopul lor colectiv este sa ne plaseze intr-o lume noua, a integritatii, detectoarele interioare de minciuni ale celor Indigo sunt integrale. Asa cum am amintit mai devreme, acest spirit de razboinic este amenintator pentru unii adulti. Astfel ca, persoanele Indigo nu sunt capabile sa se conformeze situatiilor disfunctionale de acasa, de la serviciu sau de la scoala. Ei nu au abilitatea de a se disocia de sentimentele lor si sa pretinda ca totul e O.K. ... numai in cazul in care sunt sub medicatie sau sedati.
Darurile spirituale innascute ale Copiilor de Cristal sunt de asemenea neintelese. Mai exact, abilitatile lor telepatice care-i determina sa inceapa sa vorbeasca mai tarziu.
In noua lume pe care persoanele Indigo o inaugureaza, vom fi cu totii mai constienti de gandurile si sentimentele noastre intuitive. Nu ne vom mai baza asa de mult pe cuvantul scris sau vorbit. Comunicarea va fi mai rapida, mai directa, si mai onesta, pentru ca va fi de la minte la minte. Deja, un numar tot mai mare dintre noi luam contact cu abilitatile noastre psihice. Interesul nostru pentru paranormal este tot timpul ridicat, acompaniat de carti, emisiuni televizate si filme pe aceasta tema.
Astfel ca, nu este surprinzator faptul ca generatia care urmeaza celei Indigo este incredibil e telepatica. Multi dintre Copiii de Cristal si-au amanat modelele de vorbire si nu este neobisnuit pentru ei sa astepte pana la 3 sau 4 ani sa inceapa vorbirea. Dar parintii imi spun ca nu ai nici o problema in a comunica cu copiii lor tacuti. Nici pe departe! Parintii se angajeaza intr-o comunicare minte-la-minte cu Copiii lor de Cristal. Si acestia folosesc o combinatie de telepatie, limbaj al semnelor propriu creat si sunete (inclusiv cantecul) pentru a se exprima.
Problema apare cand Cristalinii sunt catalogati de personalul medical si educational ca avand modele de vorbire "anormale". Nu este o coincidenta faptul ca pe masura ce se nasc tot mai multi Cristalini, numarul de diagnostice de autism este tot mai mare.

Este adevarat ca, Copiii de Cristal sunt diferiti fata de alte generatii. Dar de ce trebuie sa patologizam aceste diferente? Daca copiii comunica cu succes acasa, si parintii nu declara nici o problema... atunci de ce sa incercam cream o problema? Criteriul de diagnostic pentru autism este destul de clar. El arata ca o persoana autista traieste in propria ei lume, si este deconectata de alti oameni. Persoana autista nu vorbeste din cauza unei indiferente fata de comunicarea cu altii.
Copiii de Cristal sunt chiar opusul. Ei sunt printre cei mai conectati, comunicativi, iubitori si lingusitori dintre oricare generatie. Ei sunt de asemenea destul de inzestrati cu daruri filozofice si spirituale. In plus ei arata un nivel fara precedent de bunatate si sensibilitate acestei lumi. Copiii de Cristal imbratiseaza spontan si sunt grijulii cu oamenii la nevoie. O persoana autista nu ar face asta!
In cartea mea " si Hranirea Copiilor Inidgo", am scris ca SADH ar trebui sa insemne Atentie Formata intr-o Dimensiune Superioara. Aceasta ar descrie cu mai multa acuratete aceasta generatie. In acelasi ton, Copiii de Cristal nu justifica o eticheta de autism. Ei nu sunt autisti! Ei sunt ADMIRA-tistici!
Acesti copii sunt demni de admiratie, nu de etichetat cu disfunctii. Daca cineva este disfunctional, acelea sunt sistemele care nu se acomodeaza la evolutia continua a speciei umane. Daca ii injosim pe copii cu etichete, sau ii medicam pentru supunere, vom submina un dar trimis din ceruri. Vom zdrobi o civilizatie inainte ca ea sa aiba timp sa prinda radacini. Din fericire, exista multe solutii pozitive si alternative. Si acelasi cer care ne-a trimis Copiii de Cristal ii poate asista pe aceia dintre noi care sunt avocatii copiilor...
Urmatorul extras este din cartea Celiei ce urmeaza sa apara, "Aventura Indigo-Cristal", care explica mai mult aspectele metafizice ale experientei Indigo-Cristal.

*
si aici
http://www.copiii-indigo.ro/ci/
Ce este un Copil Indigo?
Ce este un Copil Indigo? Şi de ce îi numim Copii Indigo?
Întâi definiţia: Un Copil Indigo este acel copil care prezintă un set nou şi neobişnuit de atribute psihologice şi are un model comportamental care nu a mai fost studiat până acum. Acest model conţine factori unici, comuni tuturor, care sugerează că cei care au contact cu ei (în special, părinţii) trebuie să schimbe modul de a-i creşte şi de a se ocupa de ei, pentru a ajunge la un echilibru. A ignora asemenea modele comportamentale noi, înseamnă să creăm în mintea acestei vieţi noi şi preţioase potenţialul unui dezechilibru şi al unei frustrări. Subiectul acestui capitol este să identificăm, să descriem şi să validăm caracteristicile unui Copil Indigo.
Se pare că există câteva tipuri de Copii Indigo, pe care le vom descrie mai târziu în acest capitol – dar, în lista următoare, vă putem da unele dintre cele mai obişnuite modele comportamentale. Se potrivesc ele cu cineva din cunoscuţii dumneavoastră? Iată zece din cele mai obişnuite trăsături ale Copiilor Indigo:

1. Ei vin în această lume cu sentimentul că sunt de viţă nobilă (şi adesea se şi comportă în acest fel).
2. Au sentimentul că „merită să fie aici” – şi sunt surprinşi că ceilalţi nu gândesc la fel.
3. Preţuirea de sine nu e o problemă pentru ei. Adesea le spun părinţilor „cine sunt ei”.
4. Au probleme în a accepta autoritatea absolută (autoritatea care nu dă explicaţii şi nu oferă posibilitatea de a alege).
5. Pur şi simplu, ei nu vor să facă anumite lucruri; de exemplu, le este foarte greu să aştepte la coadă.
6. Se simt frustraţi când sunt încadraţi în sisteme bazate pe ritualuri şi care nu necesită gândire creativă.
7. Adesea văd modalităţi mai bune de a face ceva – atât acasă, cât şi la şcoală – ceea ce îi face „spărgători de sistem” (nonconformişti faţă de orice sistem).
8. Par antisociali, dacă nu sunt printre cei la fel cu ei. Dacă nu există în jurul lor şi alte persoane cu acelaşi gen de conştiinţă, adesea se interiorizează, considerând că nici un om nu-i înţelege. De cele mai multe ori, le este extrem de greu să suporte şcoala, ca organizare socială.
9. Nu reacţionează la impunerea disciplinei pe bază de „vină”, (de genul: „Aşteaptă până vine tata acasă şi află ce ai făcut”.)
10. Nu au reţineri când e vorba să vă spună de ce anume au nevoie.
(extras din cartea 'Copiii Indigo', de Lee Carroll, Jan Tobe

16 comentarii:

Anonim spunea...

Eu cred ca totu ce se intampla este si asea se va intampla va fi un nou sfarsit si un inceput luminat de tot ce e bun si bine plin de afectiune si sincertate fara amaraciune si dispret fara amar.Uneori ma uimesc pe mine insumi despre ceea ce cred despre viata si lumea care ne inconjoara si ma intreb de cele mai multe ori de ce eu am de fiecare data o alta viziune fata de ceilalti chiar daca sunt de aceeasi varsa,de ce sunt sensibila si uneori planga fara sa am o motivatie bine inchegata....uni colegi cred despre mine ca sunt putin paranormala....oare din ce caza chiar daca de cele mai multe ori cand au o sfaturile mele sunt urmate si situatia se sfarseste pozitiv pentru toti.... de ce ?

deedee spunea...

de ce? pentru ca tu stii mai multe decat ei si stii mai bine decat ei... nu trebuie sa te sperie asta si nici sa incerci sa schimbi ceva... pur si simplu este asa pentru ca asa trebuie sa fie...daca un om se naste cu plamani respira cu ei, nu va incerca sa faca asta cu ficatul, daca avem ochii sub frunte , nu vom incerca sa vedem cu unghiile de la picioare...
daca iti vine sa plangi, plangi, e cel mai firesc lucru... daca iti vine sa razi, razi,inseamna ca intelegi si ca simti...
fii ceea ce esti... e foarte bine asa

Satyra spunea...

Exista posibilitatea ca un copil sa isi nege aceste abilitati in urma unui incident si sa nu le mai poata folosi?Cunosc un caz de fetita mica ce facea telechinezie dar in urma unui incident nu a mai facut-o nici in zi de azi.

Anonim spunea...

as vrea sa stiu dupa parerea celor de pe acest site daca sunt un copil indigo sau cristal.m-am nascut in anul 1997.am ochi imensi de culoare caprui inchis.mi s-a intamplat de multe ori ca lumea sa ma recunoasca dupa ochi sau sa fiu oprita pe strada sa mi se spuna ce ochi mari am.am aspiratii extrem de inalte,dar pe care parintii mei nu le stiu.ei cred ca as vrea sa fiu doar un alt functionar sau profesor care inghite minciuni,in romania.imediat ce termin o facultate am de gand sa ma mut in america.practic mi-am planificat intreg viitorul.sunt o persoana care nu iarta si care nu uita nici peste ani.uneori pot sa ma transpun in pielea altor persoane de langa mine.de ex dak stau langa cineva si ma uit la televizor impreuna cu acea persoana pot daca ma straduiesc, pt o secunda sa ma uit la televizor din unghiul din care vede persoana de langa mine.am inceput sa vb pe la 2 ani si jumatate.am vrut sa invat sa citesc de la 5 ani,si am reusit cu o dictie care se apropia de perfectiune.in general sunt o fire perfectionista dar si lenesa uneori.deci,ce credeti?

deedee spunea...

draga anonimule, faptul ca ai aspiratii inalte este extraordinar, dar nu trebuie sa le tii asunse, idealirile trebuie sa devian realitate si pentru asta trebuie sa inveti sa vorbesti , sa comunici... probabil ca esti un copil indigo... asta nu trebuie sa te sperie dar nici sa crezi ca ai o valoare in plus, esti asa cum ai fost trimis sa fii si trebuie sa cultivi darurile pe care ti le-a dat energia suprema cand te-ai nascut... cultiva-ti intuitia, asculta vocea interioara cand iti vorbeste si fa bine, oricand, oricui, oricat... asa vei progresa si iti vei atinge telurile... sper sa mai aud vesti si sa cobori din anonimitate

deedee spunea...

satyra, imi parea rau ca raspund atat de tarziu... da , parerea mea e ca isi pot inhiba manifestarea calitatilor.. din teama, din spirit de autoprotectie... trebuiesc protejati cand sunt mici si incurajati cu blandete, in niciun caz expusi ca la circ , suprasolicitati sau luati in deradere...par puternici dar sunt fragili si nu stiu cum sa se protejeze singuri.. sfatul meu e sa o inveti sa se protejeze si sa-si protejeze darul... apeleaza pentru tehnici, daca nu le cunosti, la specialisti, ca alexandra mosneaga - gasesti pe blogul meu datele de contact... daca nu, mai scrie-mi...

nespecificat spunea...

Indigo
*
Cobor
Nascut dintr-o moarte
Uitata…pe-acasa.
Lumina zvacneste ca prima iubire.

Casa mea
prima intrebare si primul raspuns
Dintr-o coborare la viata.

A doua iubire
Una fara ziduri, fara porti, o gradina cu maci
ce stie doar sa povesteasca intr-una
Si sa fie bun si buna…
Ca iarba.

**
…Casa mea stie mai putin decat mine cine sunt
Si orice atingere inseamna iubire
Cum sa ma strig?
Inima pulseaza in afara raspunsurile
Inauntru e cald si ud
Ma apar spunand
te iubesc.

Incerc sa prelungesc fuiorul sangelui.
In afara ma izbucnesc anotimpurile
Intre noi sunt furtuni de zapada
ard fulgii haotic peste casele noastre…

Si fug…
Fug cu visul prin arborii unde am ascuns somnul
neiubitilor copii
din alte stele...


aceasta este "un rezumat" al existentei unui indigo aici pe acest minunat Pamant.

Anonim spunea...

Buna tuturor!As fi vrut sa ma folosesc mai putin sau deloc de internet pentru aflarea adevarului meu. Cineva insa m-a sfatuit ca e mai greu.Asa ca iata-ma.Doresc sa aflu sigur daca, dupa banuirile mele venite in urma documentarelor despre fiinte de acest gen, sunt un copil indingo ce se cristalizeaza. Sunt nascuta in 1993. Am un comportament general copilaros, iar acasa ai mei spun deseori ca sunt diferita, dar nu neaparat in sensul bun. Fac aproape orice lucru diferit de ceilalti iar cand cineva imi vorbeste mult sau complicat nu il inteleg fiindca ma gandesc in alta parte. Am deseori impresia ca vin din alta parte, avand idei diferite legate de lume si viata fata de colegii din generala, liceu, de prietenii din spatele blocului si cu foarte mari exceptii vorbesc despre framantari interioare. Uneori ma simt nobila, alteori un om fara loc in spatiu. Daca sunt mustrata, ori incerc sa explic cauza faptei mele, sustinandu-mi ideea pana celalalt e de acord cu ea, ori, depinzand de vulgaritatea persoanei, tac si inghit, pentru a nu provoca violenta fizica.Vorbesc de la un an jumatate, nu am ochii foarte mari, sunt caprui-castanii,blanzi, putin de tot oblici in sus.De mica citeam foarte bine, invatam bine, iubeam romana,din clasa a saptea insa, am lasat-o mai moale cu tocitul,axandu-ma mai mult pe ceea ce voi vrea sa fac in viata.Am facut si teatru si am sa ma reapuc. Mereu incerc sa ajut oamenii cu ce pot, sunt deschisa si mereu zambitoare, ii imbratisez frecvent pe cei ce vorbesc frumos, ii laud, sunt amabila. Am usoare accese de furie extrem de rar, NUMAI cand sunt inteleasa gresit, cand oamenii ma sacaie, ceartandu-ma din motive banale. Ca hobby-uri desenez,inainte pictam, ascult muzica buna(Vitas), compun versuri, lucrez la un roman, cand sunt singura dansez, cant, straduindu-mi vocea pana ce o aud sunand ca cea pe care o ascult, mi-ar placea tare mult sa ma plimb,am spirit aventurier, dar n-am voie sa parasesc spatele blocului, avand parinti ultra-protectori. Sunt sensibila la schimbari de vreme, racesc des. Imi place in general, infatisarea de fata baietoasa, fiind sagetator cu ascendent in varsator. Daca devin foarte feminina, atrag multi baieti. Daca ma straduiesc, ma pot pune in locul persoanelor, avand trairi foarte puternice de-ale acestora, chiar si pentru personaje inexistente, din filme sau animatii. Plang pentru altii dar nu in fata lor. Chiar si cand sora mea sta langa mine la tv reusesc sa vad din unghiul in care sta ea, ori ii simt gandurile unui om care ma minte, care ma ia peste picior. Mi-au venit toate acestea sa le scriu pe moment. Daca ma puteti ajuta cu sfaturi, v-as fi recunoscatoare.Multumiri si imbratisari ! >:D<

Anonim spunea...

Buna tuturor!Doresc sa aflu sigur daca, dupa banuirile mele venite in urma documentarelor despre fiinte de acest gen, sunt un copil indingo ce se cristalizeaza. Sunt nascuta in 1993. Am un comportament general copilaros, iar acasa ai mei spun deseori ca sunt diferita, dar nu neaparat in sensul bun. Fac aproape orice lucru diferit de ceilalti iar cand cineva imi vorbeste mult sau complicat nu il inteleg fiindca ma gandesc in alta parte. Am deseori impresia ca vin din alta parte, avand idei diferite legate de lume si viata fata de colegi si prieteni si cu foarte mari exceptii vorbesc despre framantari interioare. Uneori ma simt nobila, alteori un om fara loc in spatiu. Daca sunt mustrata, ori incerc sa explic cauza faptei mele, sustinandu-mi ideea pana celalalt e de acord cu ea, ori, depinzand de vulgaritatea persoanei, tac si inghit, pentru a nu provoca violenta fizica.Vorbesc de la un an jumatate, nu am ochii foarte mari, sunt caprui-castanii,blanzi, putin de tot oblici in sus.De mica citeam foarte bine, invatam bine,din clasa a saptea insa, am lasat-o mai moale cu tocitul, axandu-ma mai mult pe ceea ce voi vrea sa fac in viata.Am facut si teatru si am sa ma reapuc. Mereu incerc sa ajut oamenii cu ce pot, sunt deschisa si mereu zambitoare, ii imbratisez frecvent pe cei ce vorbesc frumos, ii laud, sunt amabila. Am usoare accese de furie NUMAI cand sunt inteleasa gresit, cand oamenii ma sacaie, ceartandu-ma din motive banale. Ca hobby-uri desenez,inainte pictam, ascult muzica buna(Vitas), compun versuri, lucrez la un roman, cand sunt singura dansez, cant, straduindu-mi vocea pana ce o aud sunand ca cea pe care o ascult, mi-ar placea tare mult sa ma plimb,am spirit aventurier, dar n-am voie sa parasesc spatele blocului, avand parinti ultra-protectori. Sunt sensibila la schimbari de vreme, racesc des. Imi place in general, infatisarea de fata baietoasa, fiind sagetator cu ascendent in varsator. Daca devin foarte feminina, atrag multi baieti. Daca ma straduiesc, ma pot pune in locul persoanelor, avand trairi foarte puternice de-ale acestora, chiar si pentru personaje inexistente, din filme sau animatii. Plang pentru altii dar nu in fata lor. Chiar si cand sora mea sta langa mine la tv reusesc sa vad din unghiul in care sta ea, ori ii simt gandurile unui om care ma minte, care ma ia peste picior. Mi-au venit toate acestea sa le scriu pe moment. Daca ma puteti ajuta cu sfaturi, v-as fi recunoscatoare.Multumiri si imbratisari ! >:D<

deedee spunea...

draga anonimo "indigo", fiecare generatie are caracteristicile ei, noi toti ne incadram in anumite tipare comportamentale care sunt ca un puzzle uneori cu o baza comuna... copilaria ta se apropie de sfarsit daca ai 17 ani, as putea chiar sa spun ca s-a terminat pentru ca esti deja o adolescenta ... fiziologic poti sa fii chiar mama si a sosit vremea sa te maturizezi dincolo de " spatele blocului"...cat despre calitatea ta emotionala de a te transpune si a simti emotiile celuilalt asta nu e nici ceva specific generatiei tale si nici ceva atat de ciudat de care sa te sperii sau sa te temi... telepatia intre rude e ceva frecvent si chiar firesc...e bine ca ai preocupari artistice pentru ca arta e hrana spiritului ...nu stiu dca cineva poate sa iti confirme 100% ca ai fost un copil indigo, psihologii si psihopedagogii fac studii si statistici dar fiecare copil e un univers in sine si ar trebui studiat individual...ii felicit pe parintii tai care s-au straduit sa te protejeze si pentru asta ai sa le multumesti mai tarziu cand ai sa vezi ce jungla este viata de dincolo de " spatele blocului"... ia-o incet, maturizeaza-ta si cere sfatul intotdeauna , se va gasi cineva care sa te insoteasca printre intrebarile carora le auti raspuns...eu sunt aici pentru cand simti nevoia, chiar din anonimat

nespecificat spunea...

"Esti ceea ce crezi tu despre tine ca esti"...a fi indigo nu e un castig, un avantaj, o calitate superioara, un privilegiu...ci o suferinta...un indigo intr-o astfel de lumea, nu e deloc in "apele lui":)...a fi indigo inseamna sa darui...mai ales iubire si asta neconditionat...inseamna sa crezi cu toata fiinta ta in prietenie, in puterea oamenilor de a evolua, in egalitatea drepturilor oamenilor si nu in egalitatea biologica si toate neajunsurile ce decurg din ea, in perseverenta, si oricat te-ai infuria pe cei care crezi ca nu te inteleg, incearca prin faptele tale si nu prin teorii sa-i convingi cum esti tu...foarte importanta pentru un indigo este independenta...asa ca daca esti indigo...invata ceea ce stii sigur ca iti place si asigura-te ca nu depinzi de nimeni si nimic prin munca ta si asumarea fiecarei greseli, nimeni nu e vinovat pentru ceea ce esti sau vei fi...abia atunci o sa incepi sa traiesti tu:)...desi nu este un termen indigo, "profita" de fiecare clipa ca sa evoluezi in directia independentei tale si a visurilor tale...si asa cum spunea si dee dee...atunci vei intelege, mult mai bine, "rigiditatea" parintilor!:)...ai mare grija de "calitatea" numarul unu al celor indigo...=Naivitatea=...de aici ti se pot trage multe, ispitele evolueaza si ele odata cu tine:)...insa din infrangeri sa inveti , nu sa te lamentezi...esti aici sa te descoperi pe tine, nu pe ceilalti, asa procedeaza un indigo si de fiecare data se ridica si mai puternic dupa suferinta, pentru ca suferinta este oportunitatea de a evolua spre visurile tale, dar este si proportionala cu inaltimea lor:)...nimic nu este scris dinainte!...curaj si lumina iti doresc!...

Anonim spunea...

Va multumesc mult pentru sfaturi, ati raspuns foarte repede! Nu imi este teama sa ies din anonimat, insa am incercat sa postez commul cu username insa nu a mers. Singura modalitate de a va fi scris era sa bifez ''anonim''. Ma numesc Beatrice:) Da, stiu ca am sa le multumesc mai tarziu parintilor pentru ca nu mi-au dat voie sa ies in ''jungla'' cartierelor. In ultimul timp mi-am pus mai multe intrebari si nu stiam unde sa caut raspunsuri.In concluzie, nu este nimic in neregula cu mine? As putea fi unul dintre cei meniti sa ajute planeta sau nu? La un moment dat ideea m-a facut sa cred ca mi-am gasit locul... Multumesc anticipat.

deedee spunea...

bea, ma bucur ca ai intrat pe blogul meu si ca ai gasit aici niste raspunsuri la framantarile tale... iti stau oricand la dispozitie cu orice ai nevoie... in limitele mele
"pamantesti"...ti-am scris id-ul meu de mess si adresa de e-mail ca raspuns la un alt mesaj...ai ingredere in tine, in ceea ce esti si nu cobora niciodata sdandardele pe care le ai in interior, nu face compromisuri si fii buna, iubeste si daruieste din ce ai... langa tine se vor aduna cei care merita sa-ti stea aproape, cei care te vor ajuta in evolutie si cei care vor evolua langa tine; esti un copil minunat si te iubesc; sa ai un an bun si sa fii sanatoasa

Anonim spunea...

Sunt Ramona si am 32 de ani, as dori sa intru in contact cu voi mai des, pentru ca simt ca faceti parte din drumul meu.
Am citit toate mesajele si nu m-am putut opri din plans deoarece va simt foarte aproape, iar pe unii dintre voi simt ca va cunosc.
Povestea mea e foarte lunga. M-am nascut la 10 luni, in 13 aprilie 1979, o zi de vineri, dar nu mi-a pasat, m-am incapatanat sa traiesc in cuda problemelor pe care le-am avut. Sopul nasterii mele a fost acela de a salva viata mamei mele. Deci nu am fost un copil dorit ci mai de graba un copil trimis special. Iar pornind de aici o intreaga istorie, care se va scrie pana la finalul ei. Dar stiu ca eu sunt unul dintre cei multi care vor veni sa schimbe lumea.
Va multumesc mult ca existati aici pe net. V-am cautat mult si plang de fericire ca v-am gasit.

deedee spunea...

draga Ramona, bine ai venit si ma bucur ca te simti acasa aici intre noi...daca vrei sa strangem putin randurile poti sa imi scrii si un e-mail si am sa iti trimit id-ul meu de mess... ca sa fie mai simplu... sigur ca astept cu placere si comentariile tale aici pe blog, oricand si pe orice argument...
lasa tristetea si nu mai plange, viata are atata frumusete in ea incat e pacat sa facem si ingerii sa planga de mila noastra...scrie-mi si am sa te fac sa razi... te pup
dia.priefer@gmail.com

Anonim spunea...

Imi poti spune mai multe despre copii la indigo? M-am regasit in toate trasaturile din acea lista si cand am inceput sa citesc carti pe tema ingerilor si a deschiderii cailor de comunicare am simtit ceva, un sentiment de iubire si apartenenta, dar s-au intamplat anumite lucruri pe parcurs si acum ma simt ca si cum spiritul meu ar fi in doua locuri diferite. Am mai citit si despre tipurile de copii indigo si dupa caracteristici par tipul 2 dominator. Am 16 ani, si ma intrebam daca ai vreun sfat si pentru mine.