marți, 20 noiembrie 2007

stire anima news

Tel Aviv, 13 nov (Anima News) - Activişti pentru drepturile animalelor au călătorit pe străzile Tel Avivului înghesuiţi într-un camion, în pielea goală şi cu feţele murdărite intenţionat, pentru a protesta contra importului de vite vii din Australia.
Asociaţia "Anonimus", care militează pentru drepturile animalelor se împotriveşte modului în care sînt importaţi viţei şi berbeci din Australia. Călătoria pe mare durează circa o lună, timp în care animalele sînt private aproape complet de hrană, apă şi aer, înainte de a fi sacrificate în Israel conform legilor de caşrut.
Asociaţia cere încetarea imediată a transporturilor şi obligarea importatorilor de carne de a crea condiţii corespunzătoare pentru animalele importate din Australia.
În urmă cu circa o săptămînă, Noua Zeelandă a interzis transporturile de animale vii. "Dacă aş fi fost un viţel, aş fi preferat să fac parte dintre cei muribunzi, aruncaţi în mare pe parcursul călătoriei, în loc să suport asemenea chinuri înainte de a fi tăiat în Gaza", a declarat Avimor Hadad, una dintre organizatoarele
protestului.

Niciun comentariu: